Geen producten (0)

 

 

 

Jouvé levert hoogwaardige producten en is een uniek en revolutionair huidverzorgingmerk. Onze producten combineren het beste uit de natuur met de nieuwste wetenschappelijke kennis en bieden snelle en lange-termijn oplossingen om de oorzaken en uiterlijke tekenen van veroudering aan te pakken.

 

Wij maken gebruik van wereldbefaamde, onafhankelijke klinische testcentra om ervoor te zorgen dat onze huidverzorgingsproducten veilig en effectief zijn. Hoge-resolutie 3D huid imaging-tools en grensverleggende gezicht scantechnologieën meten de veranderingen in de huid voor en na gebruik van het product op een objectieve manier.

 

Wij begrijpen de uitdaging om ingrediënten te vinden die zowel veilig als effectief zijn. Daarom werken wij samen met de beste wetenschappers, chemici en dermatologen van de wereld om de meest radicale oplossingen te ontwikkelen voor huidverzorging. Al onze producten zijn met perfectie gemaakt om zichtbare resultaten te leveren en de natuurlijke functies en conditie van de huid te behouden en te beschermen, maar zonder nadelig invloed op uw gezondheid op lange termijn.

 

 

Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum zorgen voor zichtbare versteviging van de huid, met als resultaat een onmiddellijke verjonging van uw uitstraling.

 

Baanbrekende ingrediënten produceren een onmiddellijke reactie door vermindering van rimpels en een gladdere huid. Natuurlijke mineralen hebben en direct versterkend effect voor een “look” die zichtbaar verbeterd. Rimpeldiepte en poriën worden veilig en effectief verminderd met natuurlijke elementen en herstellen de look van jeugd en schoonheid. Wallen onder de ogen verdwijnen binnen enkele seconden en zorgen voor een verjongde uitstraling.

 

VoorNa01 VoorNa02 VoorNa03

 

Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum is een revolutionaire ontwikkeling in anti-aging. Dit serum verzacht en vermindert kleine rimpels en bestrijdt de zichtbare kenmerken van veroudering met natuurlijke ingrediënten die u kunt vertrouwen. Uw schoonheid mag niet ten koste gaan van uw gezondheid. Daarom gebruikt Jouvé uitsluitend veilige ingrediënten die van nature snelle en langdurige resultaten bevorderen.

 

Snap 8 is een baanbrekende octapeptide – een combinatie van acht aminozuren – die helpt om dunne lijntjes zichtbaar te reduceren en diepte huidplooien te verminderen door gezichtsspieren op natuurlijke wijze te ontspannen. Het resultaat is een gladde, meer jeugdige uitstraling. Aloë Bloemextract wordt al eeuwen gewaardeerd voor haar vermogen om de huid te verzachten en te beschermen tegen omgevingsfactoren en beschadiging door blootstelling aan UV-straling. Het is een bestanddeel van Jouvé-producten om het superieure vermogen de verkleuring van de huid te verminderen.
Radijswortel Fermentatiefiltraat is een natuurlijk micro-organisme afkomstig uit het fermentatieproces van het traditionele Koreaanse dieet, kimchi. Het levert krachtige hydraterende effecten om uw jeugdige uitstraling te behouden. Curcuma Longa Extract, beter bekend als kurkuma, fungeert als een natuurlijke antioxidant die helpt om de huid te verzachten.

 

 

 

Brightening Cream

Jouve Brightening Cream

Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème corrigeert, hydrateert en voedt, met als resultaat een prachtige jeugdige huid.

 

Een van de meest effectieve huidverhelderingsstoffen ter wereld helpt bij het herstellen van een onberispelijke huid. Pure botanische stoffen vernieuwen de huid en zorgen voor een radicale vermindering van donkere vlekken. Natuurlijke essences bieden zichtbare verbetering van droge, ruwe plekken en zorgen voor een ongelooflijk gladde look en feel. Multifunctionele extracten hydrateren niet alleen, ze beschermen ook tegen schadelijke stoffen in het milieu. Selectief gekozen elementen worden snel en efficiënt geabsorbeerd, met als resultaat een zijdezachte huid.

 

VoorNa01 VoorNa02 VoorNa03

 

Jouvé Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème is gebaseerd op botanisch-ontwikkelde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met als resultaat een verbeterde teint en een jeugdige uitstraling. Een mooie, jeugdige huid moet niet ten koste gaan van uw gezondheid. Daarom gebruikt Jouvé alleen veilige ingrediënten die uw huid op natuurlijke wijze voeden.

 

BV-OSC is een natuurlijke, olie-oplosbare vorm van vitamine C met anti-oxidatieve eigenschappen die de huid zuiveren en oneffenheden tegengaan. Radijswortel Fermentatiefiltraat is een natuurlijk micro-organisme afkomstig uit het fermentatieproces van het traditionele Koreaanse dieet, kimchi. Het levert krachtige hydraterende effecten om uw jeugdige uitstraling te behouden.
Zwitserse Sneeuw Alg is een geheel natuurlijk anti-aging ingrediënt dat gedijt in een van de meest barre klimaten ter wereld – de Zwitserse Alpen. Het heeft een sterk vermogen om te hydrateren, te verjongen en de huid tegen agressieve omgevingsfactoren te beschermen. Shea Boter is een krachtige moisturizer en verzachter die door de eeuwen heen sterk is gewaardeerd dankzij de natuurlijke bevordering van elasticiteit van de huid en het gelijktijdig beschermen tegen factoren die bijdragen aan de gevolgen van ouder worden.
Koraalgras wordt gewonnen uit een Japanse plant die al eeuwen gekoesterd en gebruikt wordt in schoonheidsproducten. Het heeft een krachtige werking om de ruwe huid te verzachten en roodheid te verminderen, en staat bekend om het vermogen eeuwige schoonheid en jeugdigheid uit te stralen. Onze eigen melange van natuurlijke extracten krijgt haar aangename geur door ons geheel natuurlijke geur-ingrediënt. Wij gebruiken nooit agressieve of synthetische chemicaliën om geur aan onze producten toe te voegen.

 

 

 

 

Jouve Night Cream

Als een schoonheidsslaap, maar dan beter.

 

Je mag je dan moe voelen, maar je zult er niet moe uit zien. Geef het herstellend nachtelijk proces van je huid een nodige schoonheidsboost met deze voedende en intensieve nachtcrème. Genereus geformuleerd met hoge kwaliteit, klinisch bewezen en schone ingrediënten om de zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid – zoals donkere cirkels, wallen en doffe huid. Wat betekent dat je je ochtend begint met huid die er jonger, levendiger en verfrissend uit ziet en voelt. Niemand zal beter weten….

 

Voordelen:

 

Verminder de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels zodat huid jeugdiger en helderder aanvoelt.

Herstel moe uitziende huid met potente extracten en slimme plant stamcellen zodat huid er steviger en stralender uit ziet.

Bevochtig en verzacht de huid met hydraterende ingrediënten zodat huid zacht aanvoelt en er hersteld uit ziet.

 

Prodizia (Albizia Julibrissin Schors Extract) assisteert dit schorsextract het nachtelijke proces dat de huid ondersteunt om er meer uitgerust en frisser uit te zien en zichtbaar de tekenen van vermoeidheid te verminderen. Gatuline® In-Tense — Verkregen van de bloemen van de Champagneblad plant, helpen deze ingrediënten de huid steviger en strakker aan te voelen.
Buddleja Stamcellen Verkregen van de vlinderstruik, helpen deze slimme plantstamcellen het eigen verjongings/hernieuwingsproces van jouw huid te activeren om de bescherming, verzachtingen kalmering van de huid te ondersteunen. Redde Complex — Deze combinatie van natuurlijke, multifunctionele ingrediënten bevat antimicrobiële eigenschappen om te helpen bij het vasthouden van vocht en de huid te verjongen.

 

 

 

Jouve Belofte

Jouvé gebruikt alleen pure ingrediënten, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit. Onze producten zullen nooit parabenen, ftalaten, PEG, synthetische geuren, of kunstmatige kleuren bevatten.

 

Jouve gebruikt niet

 

Jouvé is geformuleerd op basis van uitsluitend pure ingrediënten. Wat u nooit zult vinden:

 

Conserveermiddelen: Parabenen zijn hormonale en endocriene verstoorders die allergieën, autisme, reproductieve en ontwikkelingsstoornissen en kanker kunnen veroorzaken. Fenoxyethanol, ook een synthetisch conserveermiddel, kan het centrale zenuwstelsel aantasten en kan leiden tot braken, diarree en vruchtbaarheidsproblemen. BHA/BHT: BHA en BHT zijn geclassificeerd als bekende carcinogenen en hormonale verstoorders. Ze worden in verband gebracht met problemen met de hersenen, lever en nieren, alsmede schade aan het zenuwstelsel.
Sulfaten: Sulfaten zoals natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat kunnen hormonale verstoringen, neurotoxiciteit, reproductieve toxiciteit en kanker veroorzaken. Ze kunnen ook leiden tot oogschade, astma en huidirritatie. Kleuren en kleurstoffen: Het is aangetoond dat FD&C kleuren en Coal Tar kleuren huid-irriterende stoffen zijn en gedrags- en ontwikkelingsproblemen kunnen veroorzaken. Vaak bevatten deze kleuren ook lage niveaus van zware metalen.
Geurstoffen/Parfum: Chemische geurstoffen zijn in verband gebracht met allergieën, reproductieve schade, hormonale verstoringen en kanker. Vaak worden andere schadelijke chemicaliën toegevoegd aan geurstoffen en niet vermeld op cosmetische labels. Aminen: Aminen, zoals diethanolamine (DEA), monoethanolamine (MEA) en triethanolamaine (TEA), kunnen huid- en oogirritatie en contactdermatitis veroorzaken. Ze kunnen kankerverwekkend nitrosaminen vormen. Ze worden gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en kunnen ophopen in de lever en de schildklier.
Ftalaten: Ftalaten worden verondersteld de nieren en lever te beschadigen en geboorteafwijkingen te veroorzaken, en kunnen kankerverwekkend zijn. Vaseline: Niet alle chemisch producten verkregen uit aardolie zijn giftig maar minerale olie, vaseline en paraffine kunnen huidirritatie, allergieën en acne veroorzaken. Ze worden ook vaak verontreinigd met aromatische koolwaterstoffen, die kankerverwekkend zijn.
PEG Compounds: Polyethyleenglycol (PEG) – deze aardolie gebaseerde ingrediënten zijn bekende carcinogenen en worden met ontwikkelingsstoornissen, genotoxiciteit, en huidirritatie in verband gebracht. Verwante chemicaliën, zoals ethyleenglycol en butyleenglycol, wordt ook als giftig beschouwd. Siloxanen: Siloxanen en siliconen afgeleide ingrediënten die vaak het woord “-methicone” bevatten, zijn bekende endocriene verstoorders en interfereren met de hormoonfunctie. Ze worden in verband gebracht met onvruchtbaarheid en andere reproductieve problemen. Deze ingrediënten zijn ook niet biologisch afbreekbaar en zeer schadelijk voor het milieu.
Formaldehyde: Formaldehyde en formaldehyde-vrijmakers zoals DMDM hydantoin, ureum en quaternium, zijn in verband gebracht met gewrichtspijn, huidirritatie, allergieën, depressie, hoofdpijn en chronische vermoeidheid. Talc: Op microscopisch niveau is talk in samenstelling gelijk aan asbest. Het is in verband gebracht met astma en andere ademhalingsproblemen, en eierstokkanker.

 

Jouvé zet zich ook in voor het creëren van ethisch en op verantwoorde wijze gemaakte producten. Dit betekent dat onze producten nooit op dieren worden getest en geen dierlijke bijproducten bevatten, en dat wij vertrouwen op alternatieve, niet-dierlijke testmethoden voor alle cosmetische ingrediënten.

Wij geloven in duurzaamheid. Al onze producten worden gefabriceerd in een EPA Green Power Partner faciliteit, waar 100% van de jaarlijkse energiebehoefte wordt geleverd door windenergie.

 

Jouvé-producten zijn samengesteld met de meest geavanceerde ingrediënten, maar zijn tevens vervaardigd onder de strengst mogelijke controle en grondig getest om te verzekeren dat aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan.

 

Onze productiefaciliteit is een FDA-geregistreerd OTC-geneesmiddelenbedrijf en overtreft de Amerikaanse en ISO-normen voor cosmetische Good Manufacturing Practice (GMP). De faciliteit is gecertificeerd door vele organisaties om producten te maken onder een aantal internationale wettelijke richtlijnen.

 

Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat de Jouvé-producten worden onderworpen aan een aantal veiligheid- en kwaliteitstesten om ervoor te zorgen dat ze volledig veilig zijn en voldoen aan hoge productiespecificaties, waaronder:

  • Productstabiliteit
  • Verpakkingscompatibiliteit
  • Antimicrobieel conserveringsmiddel effectiviteit
  • Huidirritatie / Allergeen Testen (RIPT)
  • Verontreiniging Testen
  • Dermatologisch Testen
  • Non-comedogenicity Testen

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.